N.nu Unbranded

 

Unbranded är en version av samma hemsidor som du ser här hos n.nu med en skillnad - Att alla asociationer till N.nu är borttagna. Inklusive en del av stödsidorna från n.nu.

Varför?

-För att den som säljer hemsidor till företag på ett snabbt enkelt och effektivt sätt ska kunna starta en effektiv och snabb hemsida med allting klart förutom kundens innehåll och dommännamnet. Då kan du själv leverera en hemsida till ett företag eller event, göra sidan och låta den klara sig själv i kundens egna händer efter det. Detta samtidigt som du självfallet kan tjäna goda pengar på det hela om du gör ett bra jobb.

Unbranded ska du välja om du bygger och säljer hemsidor till kunder. Det är samma som en premium hemsida bara det att tiden är permanent och alla hänvisningar om N.nu är borta från administrationssidorna. En del annat är även borttaget och det är du som tar hand om kontakten och supporten till din kund. Var tredje unbranded är gratis och om du har betalat för 10 stycken är sedan varannan gratis.

En Undbranded hemsida hos todays web kostar 1200 kronor som en enda engångsavgift. Vilket är svindlande billigt. Vill du veta mer teckna en hemsida här hos n.nu hemsida och börja skapa den sida du ska ha. och sedan gå in under fliken premium för att gå vidare till unbranded vid beställningen.  Det går självfallet alldeless utmärkt att göra en sida med unbranded själv till sitt egna företag.

whitelabel

29 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)