N.nu Hemsida Nyheter & Rabatt på Premium

N.nu Hemsida till rabatterat pris

Du kan nu teckna en N.nu Hemsida för bara 490 kronor ett år i stället för det normala priset 690, du sparar alltså 200 kronor på en hemsida, den som har fler tar givetvis tillfället i akt att spara än mer.

Erbjudandet gäller till den 31 december 2013 och vid betalning med Payson internetbanken. Väljer du att i stället betala via en så kallad betalprenumeration med kreditkort eller Paypal så får du 30% rabatt på köpesumman i stället. Jim Westergren som skapat N.nu är dessutom så säker på sin sak att du får 14 dagars öppet köp utan några frågor om du inte är nöjd och pengarna tillbaka såklart. Klicka på bilden och registrera din hemsida nu till det rabatterade priset.

 

Av de rabatterade priserna går dessutom 10% direkt till fattiga barn i Bolivia vilket också skedde under under förra året då N.nu

Med premium kan du koppla egen domän och reklamen på din N.nu hemsida försvinner och dessutom så får din hemsida bättre synlighet i Google, men den som vill testa en äkta N.nu Hemsida Gratis kan följa vår beskrivning här. Ja det fungerar fortfarande fastän N.nu har slutat med gratis hemsidor i generell mening, nu krävs lite motprestationer vilket i praktiken innebär att du kan ha en N.nu Hemsida gratis om du också hjälper N.nu att få in betalande kunder, vilket i all enkelhet belyser principen om gratis hemsida, då någon i slutändan på något sätt betalar med det som står till buds. Och att bara behöva sprida det goda ordet kan ofta komma automatisk för den som är nöjd.

Skaffa eller förläng din premium här, har du redan en N.nu Hemsida kan du bara klicka på logga och Logga in

Logga In Nu

 

 

OBS

E-Boken om att synas på Google ingår till alla som köper premium ni och den kan då läsas direkt från den egna hemsidan. Boken har gjort många lyckliga med sitt enkla språk och raka budskap.

Google att synas SEO

Den ingår nu under hela rabatt perioden utan någon extra kostnad. Normalt pris är runt 150 kronor.

 

 

 

22 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)