Hemsida hos N.nu Några av Hemligheterna

 

Skapa en egen Hemsida

Många tror att vår sida är en del av N.nu Hemsida, vilket är både rätt och fel, vi har adressen hemsida.n.nu men har för övrigt ingenting med N.nu att göra förutom det faktum att vi marknadsför N.nu hemsida från på en hemsida som i grunden är helt gratis.

Hemsida

Vilket med andra ord gör det möjligt för oss att ha en såpass kraftfull Hemsida som denna helt gratis samtidigt som vi tjänar pengar på den... Just tack vare det enkla faktumet att vi berättar hur bra hemsidan faktiskt är vill du se själv så varför inte bara söka på t.ex. n.nu och se om vi kommer med i första sökresultatet av alla sidor som placerar sig där, vad tror du?

en Hemsida som syns Nu

Det är alltså möjligt att från denna plattformen med kvalitativ hemsida att vara med och slåss med skaparen av plattformen dvs. SEO experten Jim Westergren själv som skapat N.nu och systematiken bakom med en enda sak i tanken : Göra en så bra hemsida portal som möjligt med hög synlighet som i princip ska kunna användas av varenda en utan krav på någon större datorvana. Det är också ett bra kvalitetstecken på att all styrka verkligen i hemsidorna och inget är sparat av kunskap kraft och energi.

 Egen Hemsida

Det är vi om inte annat ett bra bevis på.

Om vi kan komma före skaparen av N.nu själv på hans ett begrepp som N.nu Hemsida så är det möjligt för många att komma före sina konkurrenter på precis samma sätt.

 N.nu Hemsida

Vill du själv göra en N.nu Hemsida nu - bara klicka på bilden och bestäm adressen - den kan ändras senare - fyll i uppgifterna så är du igång. Du måste så klart ha en fungerande mail och bekräfta den för att starta sidan.

 

Tabell över priser och betalningsalternativ (SEK)

  Faktura
(Billmate)
Internetbank
(Payson)
Prenumeration
(kreditkort eller Paypal) *
1 månad - 90 14 USD (ca 90/mån)
3 månader - 240 (80/mån) 29 USD (ca 62/mån)
6 månader 390 (65/mån) 390 (65/mån) 49 USD (ca 53/mån)
1 år 690 (57,5/mån) 690 (57,5/mån) 89 USD (ca 48/mån)
2 år 990 (41/mån) 990 (41/mån) -

Ingen moms tillkomer.

De aktuella priserna för N.nu Hemsida Februari 2015

26 dec 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)