Poängsystemet hos N.nu Hemsida Uppdaterat

 

Under gårdagen så uppdaterades Poängsystemet för alla med en N.nu Hemsida. Poängsystemet syns bara av de som har en hemsida och bygger på principen att den som är mer färdig med sin sida får mer stöd av systemet. Eller om man så vill den som är mer seriös med att hamna högt upp i sökresultatet kommer att få hjälp med det.


Nyheten innebär i stort att det tillkommit en kollumn om hur många inlänkar Hemsidan har, samt att det maximala antalet poäng eller poängtaket om man så vill nu höjts till 200 från 150 poäng för variabler som, antalet besökare hemsidan har, antalets Facebook likes, antalet premumerater hemsidan har på sitt nyhetsbrev, antalet månader premium hemsidan har tillgodo, samt den nya poängpunkten: Hur många som länkar till hemsidan. Och avslutningsvis hur många som startat en egen hemsida hos N.nu tack vare att de rekomenderats av just den hemsidan.

Vilket i korthet rent generellt kan sägas ge mer poäng för en välbyggd sida som kommunicerar bra med sin tilltänkta publik.

N.nu Hemsida Poäng

Nedan ser du hur den samlade poängen ger en N.nu Hemsida stöd i olika grader genom att premiera den som gör sin hemsida färdig enligt konstens alla regler.

Vi tackar Gratis Hemsida för användandet av deras poäng / resultat ovan.

Här kan du själv starta en N.nu Hemsida och börja samla poäng.

 

 

 

12 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)