Hemsida N.nu Gratis

 

Visst går det att få en N.nu Hemsida gratis!

Jim Westergren skämde säkert bort en hel del Svenskar med en helt gratis formula 1 sida med inbyggd Sökmotoroptimering SEO. För är det något Jim kan så är det just SEO, han var nära att bli världsmästare en gång i tiden innan han satte sig ned och startade en egen hemsideportal med namnet N.nu som snabbt blev Sveriges största portal för hemsidor.

Alla vet att N.nu är ansedd som hemsidornas formula 1, andra säger att den rockar F1. Se bara på Whey Proteinpulver som nu tävlar med stora internationella företag på just begreppet Whey Proteinpulver. För precis som deras Favicon antyder så bubblar resultaten upp för den som gjort ett bra jobb med sin hemsida. Se deras bild längst ned i slutet.

Nu får man dock betala en liten slant för den utmärkta hemsidan som många SEO proffs själva använder på flera sätt. Men det går fortfarande att få och ha en N.nu hemsida helt gratis, men då får du helt enkelt hjälpa till lite och sprida ordet till dina vänner och andra. Hela denna hemsida är faktiskt en helt gratis hemsida som inte har något med N.nu att göra  förutom att vi berättar om N.nu och därigenom har denna sidan gratis och kan underhålla några andra sidor med förhoppningsvis.

 

Tjäna Pengar med N.nu Hemsida

Klicka på bilden och starta din egen hemsida nu och börja tjäna pengar med N.nu Hemsidor.

Som du ser kan du ha din hemsida helt gratis om du får andra att registrera sig. När någon betalat för en normal N.nu hemsida premium i 1 år får du 20 veckors premium till dig själv att göra vad du vill med. Det går till och med att ta ut poängen och omsätta dem i reda pengar för den som önskar.

Det är helt gratis att testa en N.nu Hemsida i 1 Månad.

Jim är dessutom så säker på att du blir nöjd med din N.nu hemsida att han nu erbjuder pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

 

 

 

Hur vi ser att det är du som har hänvisat någon

När du väl kommit igång med din Hemsida använd denna URL (med din egen hemsidas URL) när du nämner eller länkar till denna tjänsten. Installationen kommer sedan att spåras och räknas som en hänvisning från dig:

Tips på hur du kan rekommendera och hänvisa personer

  • Om du har en blogg eller hemsida så kan du skriva om denna tjänsten och länka.
  • Skicka ett e-post till dina vänner där du rekommenderar denna tjänsten med en länk.
  • Använd länken när du chattar, till exempel MSN.
  • Lägg länken och en rekommendation på Facebook, här:
  • Använd länken på Twitter, till exempel.
  • Om du är aktiv i ett diskussionsforum så kan du länka därifrån. Men se till att du följer forumets regler.

 

 

 Vill du ha fler och bättre exempel på Gratis Hemsidor hos N.nu som ligger i toppen av sina respektive segment och tävlar med betydligt äldre hemsidor hos starka nationella eller till och med internationella företag titta gärna in hos

Online Handel

Ligger i topp på det stora begreppet "Online Handel" med spets på "Köp på Nätet"
Systersida med det snarliga namnet

Handel Online

Ligger i topp på just "Handel Online" och har legat där stabilt och länge. Så visst fungerar N.nu bra för dem som bara önskar att testa kraften hos N.nu och samtidigt tjäna alla med en bra upplysningssida. Vilket också nästkommande sidor är exempel på

Hälsokost Butik

Med information om hur du köper Hälsokost på nätet i Sverige på säkraste sätt. Eller hur du köper kosttillskott på nätet från EN länder såväl som resten av världen.

 

Whey

  whey 80

17 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)